Despre noi

TOTAL PRINT este o divizie de conceptie grafica si productie publicitara . Oferim servicii de creatie grafica, identitate vizuala, signalistica, tipar digital /offset si print de mari dimensiuni. De la concept la produsul final oferim clientilor solutii creative pe care le aplicam cu ingeniozitate si profesionalism pentru a rezulta un produs de exceptie.

De ce sa ne alegi?

Suntem specializati in furnizarea de servicii personalizate de tiparire online, producand cataloage, reviste, etichete si autocolante, ambalaje, pliante, articole de format mare si multe altele.

CONVENIENTA

De ce avem prețuri atât de mici? Noi credem în inovare investind constant în tehnologie și noi mașini: acest lucru ne permite să printăm volume mari și să-ți garantăm cele mai bune prețuri.

RAPIDITATE

Printăm în 24 de ore și îți expediem coletele cu cei mai fiabili curieri, cu posibilitatea de livrare chiar și în 24 de ore. Poți alege data exactă a livrării în etapa estimatului

CALITATE

Îți garantăm un serviciu de o calitate excelentă: print de înaltă definiție, cele mai bune finisaje de tăiere și ambalare, utilizarea celor mai bune materiale.

CONSILIERE PROFESIONALA

Îți oferim un serviciu de consultanță pentru a te ajuta să alegi produsele sau materialele cele mai potrivite nevoilor tale. Suntem alături de tine pe durata pregătirii corecte a fișierului pentru print și pentru a te ajuta cu orice nelămurire ai avea.

Shopping Cart